Saltar al contenido
iklectika music fair
fira1
Iklectica+1+(96)
Iklektik-Kiosk
Record Fair

ツ Fira del disc ⁺˚⋆。°✩₊☾ BCN 2024


La FIRA és un espai on es troben segells discogràfics, segells cassetogràfics, edicions gràfiques independents, creadores i creadors, melòmans per compartir, discutir i somiar al voltant de la passió de la creació musical local original que viu als marges de l’àmbit comercial i la música independent.
Compta amb un espai d’exhició (stands) en concepte de mercat del llibre amb una programació directament vinculada complementària (dj’s, ambient musicval, xerrades informals…).
La Fira serà oberta al públic amb un cost simbòlic de 3€ (preu que permet també assistir a la “Jornada de Diàlegs” del festival).
La Fira vol promoure una nova manera de relacionar-se dins el mon de l’edició musical cooperatiu i de base comuna, teixint projectes col·lectius, i arribar a respondre a les necessitats col·lectives dels actors implicats en sintonía amb el públic.
La FIRA voldria contribuir a fer descobrir el gran talent de l’experimental ocult als nous públics així com potenciar el pensament crític. El seu objectiu és incrementar l’interés en aquest perfil de creativitat artística en un entorn agradable.


Segells participants: Aceleradora BMP, Aiguamoll Records, Doza en General, TD Papeles, Empty 6 Pack, HANG THE DJ! RECORDS, Improkkake Recordi, Long Live Records, Orchiectomy records, Trenta Tres Àlex 33, Zona Watusa / Selvamancer, Zul Records, Cosmic Records Store, Gràcia Territori Sonor, Nuevo Sonido Nacional – NSN records, Call It Anything Records.

Dia: 29/06/24
A partir de les 11h fins les 20h
Espai: Fabra i Coats, Fàbrica de Creació. Vestíbul.
Preu: 3 € (permet també assistir a la “Jornada de Diàlegs” del festival)
+ informació: hola@bonexperimental.com


CRIDA ALS SEGELLS!

Vols participar a la fira del disc de la SEGONA edició de BONE X IKLECTIK?
La cita és dissabte 29 de juny a Fabra i Coats (Barcelona). La participació serà gratuïta i donarà accés a la resta d’activitats programades durant el dissabte.